Clientul are dreptul să notifice în scris – prin mesaj text sau email – I.I.MARCU C. RUXANDRA MARIA. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului conform legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi de OUG nr.34/2014 şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 14 de zile calendaristice.Returul nu poate fi onorat in urmatoarele cazuri :

  • în cazul în care data de expediere a notificării intenţiei de returnare specificată în cererea de returnare depăşeşte perioada de 14 de zile calendaristice, calculată din ziua lucrătoare următoare datei contractului onorat;
  • în cazul în care produsul returnat nu este în aceeaşi stare în care a fost livrat (şi cu documentele care l-au însoţit iniţial);
  • pentru clienţii persoane juridice.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, clientul informează I.I.MARCU C. RUXANDRA MARIA cu privire la decizia sa de retragere din contract, folosind una dintre următoarele variante:

  • completarea unei declaratii de retragere şi expedierea  prin poştă sau e-mail;
  • orice altă declaraţie neechivocă în care clientul îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Clientul returnează personal produsele sau le înmânează unei persoane autorizate de către I.I.MARCU C. RUXANDRA MARIA să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 de zile de la data la care clientul a comunicat I.I.MARCU C. RUXANDRA MARIA. decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 de zile.

I.I.MARCU C. RUXANDRA MARIA returnează clientului contravaloarea produselor primită drept plată din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului. Returnarea sumelor este condiţionată de recepţionarea produselor care au făcut obiectul vânzării. Suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se scad costurile directe de returnare, în valoare de 20 de lei. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de către client, specificat în format IBAN. Nu se fac plăţi în numerar.

Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Din cauza varietăţii tipurilor de dispozitive de afişare (ecran de laptop, telefon mobil, tabletă, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate apărea uşor diferit faţă de aspectul real. O dată cu plasarea comenzii, clientul consimte că aceste diferenţe sunt independente de voinţa PRAVALIA CU SURPRIZE şi nu constituie motiv de anulare a comenzii şi/sau returnare a produselor.

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?